Tag Archives: Elektroninen tupakka

Sähkötupakka kauppoihin

Halutessasi saat valita myöskin nikotiinia sisältävän version. Tieteellistä näyttöä sähkötupakan terveysvaikutuksista sekä tehosta kessusta vieroituksessa on väliaikaisesti saatavilla vähän. Sähkötupakka sallii aidon tupakoinnin fiiliksen, Sähkötupakka saa aikaan aidon tupakoinnin tunnelman. Olen vaikka itse todistanut niin että myöskin nikotiinittomalla versiolla saattaa lopettaa tupakoimisen täsyin.

Koska tuotteiden terveysvaikutuksista onkin väliaikaisesti hieman informaatiota sekä tuotteiden laadussa on huomattavaa vaihtelua, kuluttajia kehotetaan jutussa varovaisuuteen. Halvimmillaan tuotteen pystyy ostaa muutamalla eurolla, vaan tällaisen laitteen käyttöikä ei usein oo kovinkaan iso. Usein sähkötupakan hankinta tapahtuu kuitenkin eri tasoissa, missä ensin sijoitetaan aloituspakkaukseen, jonka päästä listalle lisätään malli jos toinenkin.

Keneltä hoitaa sähkötupakka?

Tuotetta on saatavissa Internetissä ja muutamien lentoyhtiöiden lennoilla. . kaksi akkua, atomisoija, ampulleja ja laturi) hinnat lähtevät normisti 40 eurosta ylöspäin. PG on synteettisesti valmistettua sekä VG saadaan kasveista.

Sähkötupakka toisin sanoen auttaa sekä nikotiinin puutteeseen, jotta tapa riippuvuuteen. – www.nicopoint.com/category/7/miksi-sahkotupakk – . Sähkötupakkaa ei siis saa jatkossa markkinoida Suomessa. Mikä ihme siinä on että kaikkea minkä vähänkin mieltää polttamista vihataan niin paljon?? Minä en vain tiedä jotta miksi sähkötupakan käyttö on pakko kieltää mikä paikassa jotta mitään haittaahan siitä ei kenellekään aiheudu.

Näin ollen tupakkalain 18 vuoden ikärajaa tai myyntilupaa koskeva sääntely ei koske sähkötupakkalaitetta vai ampulleja. Alla on kuva joka selventänee juttua vähän. Nikotiini katsotaan Suomessa lääkeaineeksi sekä kukaan ei ole väliaikaisesti saanut lupaa lääkeaineiden myyntiin. Sähkötupakka ei aiheuta oikean röökin tavalla oikeaa savua, vaan pelkkää vesihöyryä.

Iso-Britanniassa tupakoinnin aiheuttamiin sairauksiin kuolee vuosittain 80 000 henkilöä. Tällainen kansalaistottelemattomuus onkin ainoastaan hyvä asia: sähkötupakka sekä nikotiinia sisältävät nestepatruunat on auttaneet useita pääsemään eroon hengenvaarallisesta tupakoinnista, täten perusteet rajoituksille ovatkin järjenvastaisia.

Sähkötupakka ei aiheuta passiivista polttamista ympärillä olevillesi. Toki vuotamattomia saattaa olla enemmänkin, vain minua asia ei enää kiinnostanut, jahka ongelma oli ratkennut. Sähkötupakka kun ei ole tupakkatuote sekä tämän takia tätä ei koske tämän lisäksi tupakkalaki. Tank (säiliö) onkin itse jutussa lyhennys termistä tank atomizer. muisti-ilmiöstä, täten akun käyttöönotto kesken latauksen tai totaalisen purkautumattoman akun lataaminen vähentää ”ikkunaa”, jonka määrittää akun kapasiteetin.

Jos toteat niin että tulet käyttämään ainoastaan yhtä sähkötupakka-mallia, hyvä minimimäärä varaosia onkin 2kpl akkuja, 2kpl atomisoijia, mahdollisesti myöskin varalaturi sekä monia patruunoita. Myöskään nikotiinia sisällään pitävät liuokset eivät oo lääkkeitä toiminnallisuuden mukaan. Patruunassa oleva täyttöneste siirtyy automaattisesti höyrystäjään sekä atomisoija aktivoidaan joko painamalla sähkötupakan akussa olevaa katkaisijaa (manuaalinen versio) tai ainoastaan imaisemalla sähkötupakasta (automaattinen versio).

Onko sähkötupakka turvallinen?

Oma käsitykseni onkin siis hyvin vahvasti tämä jotta sähkötupakan sisältämät riskit ja nimenomaan siis terveysriskit ovat reippaan vähäisiä jospa näitä nykyisin siiten on lainkaan. Suurin ennakkoluulo viranomaisilla liittyy kysymykseen, tulisiko tämä tuote luokitella vastaavaan kategoriaan nikotiinipurkan kanssa, joka tarkoitus on toimia vaihtoehtoisena nikotiininsaantilähteenä polttamista lopetettaessa, vai vaihtoehtoisena tupakkatuotteena nuuskan tapaan.

WHO kanta onkin, niin että tuotetta ei oo tieteellisesti osoitettu toimivaksi tupakoinnin lopettamisen apuvälineeksi. Vai miltä kuulostaisi tyylitietoinen metallinen taikka tyttömäisen pinkki sähkötupakka? Sähkötupakan vesihöyry vaikuttaa suussa täyteläiseltä, maistuu aromikkaalta sekä jättää suuhun raikkaan tunnelman. Hengityskaasussa onkin kasvaimia aiheuttavia notrisamiineja sekä myrkyllistä dietyleeniglykolia. Näiden ja monenlaisten inhalaattorien teho tupakoinnin lopettamisessa perustuu niiden toimittamaan nikotiiniin mikä tuo helpotusta tupakan vieroitusoireisiin.

Itse siirryin 100% sähkösavukkeeseen varsin vaivattomasti. Tuote ei pidä sisällään valtaosaa röökin haitallisista aineista, vaan tämäkään ei meinaa, että ei esimerkiksi nikotiini olisi terveydelle haitaksi. Vesihöyry pitää sisällään myös nikotiinia, jos ihminen käyttää nikotiinia sähkötupakassaan. Minä en ymmärrä myöskään nikotiininesteiden kieltoa. Minä en väitä mitään, kysyn ainoastaan jotta miten pystyy olla tupakkayhtiöt pelkäävät pakollisia valmistusainelistoja enemmän kuten mitään markkinointirajoituksia tai lainsäädäntöä? Valviran edustajat selittävät että sähkötupakka onkin tuntematon suure, jotta tätä ei ole todennettu.

Tämän tuloksena Tulli onkin päättänyt olla puuttumatta ETA-alueelta tilattuihin sähkötupakkatuotteisiin, jotka on hommattu omaan käyttämiseen. Samaa ainetta käytetään laajalti esim. kosmetiikan valmistuksessa sekä kyseessä onkin verrattain laajasti todennettu ainesosa. Hänenkin perustelunsa tosin ovat enimmäkseen epämääräistä pelottelua siitä, miten sähkötupakoita ei ole tutkittu tarpeeksi ja vihjailuja, että valvonnan puutteessa sähkötupakoita myyvät yritykset saattavat huijata nikotiinipitoisuuksissa.

Liitto perustelee kieltoaan myös sähkötupakan käytöstä vapautuvalla höyryllä, jonka ainesosista ei ole riittävästi informaatiota. Sähkötupakan turvallisuus onkin puhuttanut viimeisen aikoina, sekä varsinkin Suomen viranomaistaho suhtautuu sähkötupakointiin hyvin kielteisesti.