Tag Archives: Laihdutus

Laihdutus

Toinen tapa onkin lisätä kulutusta liikunnan vaikutuksesta. Kaikki putoava paino ei toisin sanoen oo rasvaa. Älä syö paljoa perunaa, riisiä, pastaa tai leivonnaisia. Laihdutuksen päätavoite on horjuttaa tätä tasapainoa. Vaikka pidin hauskaa viikonloppuisin, tämä ei vaikuttanut tuloksiini. Mitkä ovat niitä tekijöitä, mitkä aiheuttavat herkkunälkää? Miten näin voi olla alkoholia käy käytettyä lisää kuten olisi terveellistä? Löydä syy, niin pääset käsiksi ylipainon todellisiin tekijöihin.

Niistä kahta kannustettiin rahalla niin, jotta laihdutustavoitteessa pysymisestä sai 15-25 dollaria (noin 15 euroa) kuukaudessa sekä siitä lipsumisesta joutui maksamaan 15-25 dollaria yhteiseen pottiin, joka arvottiin lopuksi. Pelkällä liikunnalla laihduttamiseen, ruokavaliota muuttamatta, meistä suurimmalla osalla ei kerta kaikkiaan ole aikaa. Jos ei ole toivo pudottaa painoa, ei kai sitten tarvitse huolehtia siitä, mikä onkin siihen hyötysuhteeltaan paras liikuntakeino.

Tosin, vaikka ois huomattavasti ylipainoa, vain takana on ns. Pidä kiinni säännöllisestä ruokailurytmistä ja vältä napostelua. Lasi kannattaa nähdä puoliksi täynnä puolityhjän sijaan. Laihduttaessa haitallinen vatsaontelon sisäinen rasva pienenee suhteellisesti isompi määrä kuin ihonalainen rasva. Mikään laji yksistään ei toimi, yleensä tarvitaan tasapainon tähden muitakin lajeja tukemaan päälajia.

Tämä merkitsee sitä, niin että ihmisen päivittäisestä ravinnosta saama energia vastaa päivittäistä energiankulutusta. Ole realistinen sekä kärsivällinen. 70% teholla! Jos sähköä käy vähemmän kuin kuluttaa, ihminen laihtuu kuitenkin sängyssä maaten! Saattaa olla! Mutta hyvin usein geenejä syyttävää perhettä seuratessa huomio kiinnittyy näiden ruokailutottumuksiinsa; ne rakastavat hyvää, rasvaista kunnon ruokaa, rasvaisia, makeita sekä suolaisia leivonnaisia, välipalaksi käytetään sipsejä, juustonaksuja, pizzoja, hampurilaisia, ranskalaisia, lihapiirakoita, makeisia ja jäätelöä.

Nykyään mikä kymmenes 9 -18-vuotias suomalainen lapsi onkin lihava. Nämä kokeilut ovat osoittaneet yhden asian -lihaville ihmisille suunnatuilla markkinoilla suurin osa laihdutustuotteista onkin pelkkää humpuukia! Ainoastaan pari “laihdutuspilleri” toi testeissämme tuloksia sekä ylivoimaisesti parhaat tulokset laihduttajien keskuudessa saatiin Capsiplex laihdutusvalmisteella, mikä onkin ainut laihdutusvalmiste jonka on osoittanut tehokkuutensa puolueettomissa kliinisissä kokeissa.

Pidä jalkasi suorina sekä koukista käsivarsiasi sikäli, jotta vartalosi laskeutuu alaspäin.