Tag Archives: Takki

Takkeja netistä

Miettikää nyt: Hyvin pukeutunut, elegantti, hillitty, tyylikäs nainen, mikä ulkokuoren alla piilee jossain oikea villipeto! Ei ihme, niin että jakkupuvut viehättävät monia.. Löysin tässä vahingossa Yhteishyvän pukeutumisoppaan eri vartalotyypeille. Tahrat pystyy pyyhkiä pois kosteutetulla puuvillaliinalla. Mikäli aikaisemmin syys- ja etenkin talvitakin ostaminen onkin tuottanut etenkin meikäläisen päänupissa hieman harmaita hiuksia, niin se ei suinkaan ole ollu asian laita tänä syyskautena.

Taistelin vajaa kuukausi silloin takkitilauksen kanssa, sekä päädyin loppujenlopuksi tilaamaan tämän takin. toi takki selvästi odotti mua jotenki sopivasti esillä siinnä hyllyllä ja sitä oli heti pakko kokeilla. Myös hartiaviitta saattoi kuulua takkiin. Tarkista jokaisen kaupungin näytösohjelma osoitteesta Yksi suurista trendilinjoista syyskaudella käy olemaan ‘oversized’ vaatteet.

Kun takki yltää kiinni ja istuu kovin, se onkin todennäköisti aukinaisena liian reipas. Punainen väri tämä kivasti mieleen joulun lämpimän tunnelman. Minusta tulisi hyvä itsensäpaljastelija – eipä takin alla olevilla vaatteilla ole oikeasti mitään virkaa? Molemmat rotsit ovat miesten sampleja Holiday ’12 -mallistosta.

Takit

Pelkistetty ja ohut. – http://www.takit.fi/ – . Takkia on valjastettu jo vuosisatojen ajan, sekä esim. 1800-luvulla miesten takki käsitettiin olevan usein pitkä polviin asti ylettyvä vaatekappale. Lisäksi saapuvan sesongin trendeihin kuuluvat ruutukuosit, etenkin rohkeina sekä suurina pintoina. Taitaa tarkoitan tuo kymmenen kilsaa kävelyä olla riittämiin yhdeksi sateiseksi päiväksi. Alaosassa housut ovatkin pääasemassa.

Kenen mallinen takki se ois?

Vanha villakangastakkini on myös minulle rakas sekä eiköhän sekin kelpaa vielä. Eikä kannata muuten nojata mihinkään liian hienoihin pintoihin, se jättää jälkeensä rasvatahroja. Muhkeat toppatakit ja nostalgiset tikkitakit kujeilevat ulkoilumuodissa.

Se onkin löysä sekä ulottuu polvien alapuolelle. Tämä onkin hyvin kaukana aidosta nahasta sekä kaikesta muusta lukuunottamatta polyesteristä, vaan minulle se taisi olla täysin sama. Jämäkkyyttä pehmentävät istuvuus sekä vyötärön korostaminen. takit.fi. Takki kiinnitetään vetoketjulla, napeilla taikka esim. tarrakiinnityksellä.

Takki

Housut ovatkin rennot sekä huolettomat, jonka vuorokauden vaate.