Tag Archives: Vihreä Kahvi

Vihreä kahvi ja vihreä tee

Monet, mitkä eivät edes juo normaalisti kahvia, tykkää siitä, koska se onkin ongelmitta juotavaa ja pehmeää. Tuote pitää sisällään kofeiinia. Vihreä Kahvi pienentää näläntunnetta ja helpottaa syömään vähemmän sekä pienempiä annoksia. Käytä vihreää kahvia osana terveellistä ruokavaliota ja pyri yhdistämään liikunta osaksi arkeasi, sikäli tuloksesi paranevat! Huom.! Voit myös varsin tehokkaalla tavalla kombinoi Laihduttajan Vihreän Kahvin ja Vihreä Kahvi –kapselit, jos tavoitteenasi onkin nopeampi painonpudotus.

Mitä vihreä kahvi tosiaan on, sekä onko siitä hyötyä laihdutuksessa? Vihreä kahvi   tarkoittaa paahtamattomista kahvipavuista tehtyä kahvia. Vihreys nimessä ei viittaa kahvin väriin, vain sen takia jotta he ovatkin paahtamattomia papuja ja myös ne ovat luomuviljeltyjä eli siinä mielessä se on orgaanista.

Tuloksena on se, että aineenvaihdunta on tehokkaampi, ja sen myös, kuin normaalia kahvia juodessa, saamme kylläisyyden tuntuman, täten syömme vähemmän. Syksy onkin laihdutustuotteiden kulta-aikaa. Green Coffee on suomalainen täysin luonnontuote, jonka sisältämillä kahvipavuilla onkin ECOCERT-luomusertifikaatti. Klorogeenihappo ja kofeiini hidastavat glukoosin imeytymistä elimistöön, mikä liittyy myös siihen, ettei rasva kerry.

Selailin verkon keskustelupalstoja ja blogeja vihreää kahvia silmällä pitäen ja huomasin, jotta suomalaiset ovatkin tilailleet kapseleita suurten lupausten toivossa. Minkäänlaista yhteistä linjaa ei löydy, sekä toisinaan keskusteluita värittävät selkeästi markkinointimielessä kirjoitetut kommentit.

Mistä tulee vihreä kahvi

Yksi tapa jolla nykyisiä tutkimusten tuloksia muutetaan halutunlaisiksi, onkin muuttaa tutkittavia juttuja, testauksen ollessa käynnissä. Valmisteen käyttäminen on iisiä – ei tartte keittää kahvia (sen pavut on hyvin kovia), riittää vain muistaa ottaa tabletteja. Eri tuottajat markkinoivat vihreää kahvia vähän eri nimillä sekä vaihtelevilla sisällöillä.

Vihreä kahvi auttaa laihtumaan

Rasvaa huuhdellaan pois koko kehosta. Pakkaus sisältää 10-20 annospussia, se on kätevä toisin sanoen töissä sekä matkalla. Kofeiinia ei ole missään vihreä kahvi -kapseleissa taikka sitä onkin reippaan vähän. Luonnon oman kofeiinin, guaranan sanotaan nopeuttavan aineenvaihduntaa ja antavan lisäenergiaa.