Konjakit

Konjakin sisältämä kromi puolestaan tasaa veren glukoositasoja sekä perinteistä makroaineenvaihduntaa. Painon pudottaminen pitäisikin kääntää projektista prosessiksi, jossa pienin askelin vähäkalorisen ruokavalion sekä liikunnan avulla edetään kohti tavoitetta ja omaa hyvää oloa. Ensisijaisesti riittävä ravintokuitu täytyisi vaikka yleensä saada päivittäisestä ravinnosta, näköisversioi Suursalmi.

Kuitupitoisuuden ansiosta se pitää sisällään erittäin hieman kaloreita. Glucomannaani (4g/vrk) edistää myöskin veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. EU hyväksyi myöskin glucomannanin kolesterolia alentavan vaikutuksen. Siinä ei ole jopa ollenkaan kaloreita ja kuidun määrä onkin korkea. Ennen ateriointia nautittu konjak-glucomannan-kuitu täyttää vatsaa ja pienentää tämän jälkeen nautitun ravinnon määrää, koska vatsa täyttyy vähemmällä.

Tieteellisen tutkimuksen pohjalta Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen EFSA on hyväksynyt konjak-kasvin juuresta peräisin olevan glucomannan-kuidun laihduttavan vaikutuksen painonpudotuksessa yhdessä vähäenergisen ruokavalion kanssa. Tätä käytetään myös vegaanisena liivatteen korvikkeena. ja kunnon vihanneksia.

kaikissa EU:n jäsenvaltioissa. Vinkki: oman matkapuhelimen pystyy tarvittaessa ajastaa muistuttamaan tablettien ottamisen sääännöllisesti. En oo ikinä keksinyt mitään noin helppoa tapaa laihtua.  Konjak onkin Suomen markkinoilla ainut ravintolisä, jonka sisältää EU:n vahvistaman terveysväitteen mukaisen määrän (3 g/vrk) laihduttavaa glucomannankuitua ja aimo annoksen verensokeria tasapainottavaa sekä makeanhimoa hillitsevää kromia (120 mcg/vrk).

Konjak

Konjak-laihdutusvalmisteen teho perustuu sen takia, jotta tämän sisältämä glucomannan imee vettä jopa 300 kertaa oman painonsa. Glucomannan onkin EU:n historiassa ensimmäinen elintarvikkeen ainesosa, jonka on saanut laihduttavan terveysväittämän. einekset ja valmis ruuat olen jättänyt kaikki pois, perunaa vähentänyt ja proteiini pitoista pastaa jonkunkin kerran suosinut ja riisiä. konjak-glucomannan-kuitu tarjoaa ylipainoiselle, kestävää laihtumista tavoittelevalle uuden tehokkaan työvälineen sekä tuen matkalla kohti terveellisempää ravitsemusta ja pysyviä elintapojen muutoksia.

konjak-juuren maku on mieto. Konjak on puhdas kuituvalmiste, minkä käy myöskin diabeetikoille ja keliaakikoille sekä tehostamaan esim. Jokainen ylipainon kanssa kamppaileva tietää, miten haastavaa päätöksessä pysyminen on. Monelle tuttu, aterioiden välinen napostelu tosiaan tipu pois, että vatsassa onkin kylläinen on ja verensokeri pysyy tasaisena. Suomalaisittain Konjak-kasvina tunnettu konjak-kasvin sisältämä Glucomannan-kuitu on tieteellisesti todennettu ja EFSAn hyväksynnän saanut ravintolisän ainesosa, joka on todettu auttavan painonhallinnassa yhdessä vähäenergisen dieetin kanssa.

Hillitsee napostelua sekä pienentää makeanhimoa.