Laihdutus

Karsi ravinnostasi 10 kilokaloria jokaista pudotettavaa paunaa kohti. Seitsemässä viikossa hurjat 21 kiloa painostaan karistanut Pia sai jakson aikana Jennin jo kertaalleen turhautumaan, vain loppupunnituksessa väri oli toinen.

Makeat mikserit lisäävät vieläkään drinkin kaloreita. Aluksi lähdin liikkeelle ainoastaan herkkulakosta: ei sipsejä, suklaata, jäätelöä tai toisia herkkuja, jotka oli olleet heikkouteni. Jos tahtoo päästä painoon, jossa onkin ollu nuoruudessaan, kannattaa muistaa, jotta lukuunottamatta rintasi, myöskin lihaksesi voivat olla isommat kuin ruipelona teininä. Iltalehden toimittaja pyysi minulta syksyllä 2011 painonpudotusvinkkejä.

Vaikka olinkin sama tyttö kuten joka kerta ennenkin, parhainta oli jengin reaktiot. Täytyy myös muistaa, jotta hyvä kroppa ei ole mikään elämän tärkein asia vai avain onnelliseen elämään taikka toisia ihme illuusioita. Vie tämä kylpylään tai hierottavaksi. Noudatetaan tosiaan käytännössä jotain mystistä “kuuria” ottamatta ensin ilmiselvää, joihin juttu perustuu, onko mutta mitään järkeä sekä onko tulos saletimmin toivottu.

Olen ollu jo kauan eniten kasvissyöjä eettisistä syistä. Kaikki alkoivat kohdella minua eri tavoin. Vesi on laihduttajan juoma. Joka toisella suomalaisella onkin vieläkään ylipainoa. Olen koukussa. tomaatti, kurkku, porkkana, lanttu, kaali, paprika, maissi, salaatti), neljäsosa pastalla, riisillä ja/tai perunalla sekä neljäsosa liha-, kalatai munaruoalla.

Halutessasi saat myöskin mittauttaa rasvaprosentin, joskin nimenomaan mikään kaupallisista metodeista ei oo täysin luotettava. Naiselta 21 kiloa seitsemässä viikossa onkin hyvinkin kova tulos, Jenni kehaisi jakson päätteeksi. Töiden päästä syön kahvin kanssa juustotai kalkkunaleivän, teen monesti myös vispipuuroa puolukoista ja speltmannaryyneistä. Ja koska koko perhe, esimerkiksi Huomaan niin että nykyisin on pakko heivata tämä mäkeen ja alkaa syömään jota mie tahdon eikä jota Jutta tahtoo.

Voit testata myös superfoodia Macaa, minkä tasapainottaa estrogeenitasoja. Otatuta puolisollasi tai luottoystävälläsi valokuvia laihdutuksesi eri vaiheista Muista, niin että valokuvissa sekä videolla henkilöt esittelevät tutkitusti lihavammilta kuten on oikeasti!!! (Ei oo urbaanilegenda, liittyy perspektiiviin, joka kuvat latistavat).