Category Archives: Talvitakit

Talvitakit netistä

Pian olisivat aika ajatella talvitakin hankintaa. Syyssateet ovatkin jo tulleet sekä talvikin onkin kohta jo ovella. Aijjoo, taisin vetää yläasteen- ja lukion todella pitkälti yhdellä samalla mustalla toppatakilla… Talven pakkaset taittuvat merkittävästi helpommin, kun ylläsi on lämmin ja korkealaatuinen naisten talvitakki.

Oisko se talvitakki frendille?

Viisastuin viimevuodesta senverran, jotta menin hankkimaan itselleni talvitakin näinkin hyvissä ajoin. Suomen talvi on kylmä, eli ilman kunnollista talvitakkia on vaikea nauttia talvesta sekä hohtavista hangista. -70 °C : Suomalaisilta palaa pinna kun Kossua ei voikin enää säilyttää ulkona‎-273 °C : Absoluuttinen nollapiste. Katso myöskin, millaisen takin Madonna, Anne Hathaway, Eva Longoria ja muut julkkikset ovat valinneet.

Villakangastakistani olenkin todella paljon tykännyt ja tämä onkin ollut runsaassa käytössä siitä lähtien jahka tämä ostin. Kohta rupee olla talvitakkikausi käsillä. Viime talvena jahka takki jäi ainoastaan haaveeksi, kun havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, jahka näistä ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää noita superkokoja. Täällä esittelemme laajan valikoiman vuoden talvitakkeja sekä enemmän löydät valitsemalla takit vasemman puoleisesta valikoista.

Talvitakkeja

Ostosreissua varten on parasta miettiä pari seikkaa valmiiksi, niin että todellisen takin löytäminen olisi helpompaa. Suomen ilmasto määrittelee usein tämän, mitä milloinkin kandee pukea päälleen. Valitse pitkä toppatakki, jos vietät huomattavasti aikaa ulkona.

Talvitakki

Joo edullisesti sain ja se onkin hieman nafti… Sukupuolten väliset erot saapuvat myöskin hyvin esiin, jahka kysymys on talvivaatteista. Joko kaivat vanhan takkisi kesäsäilöstä taikka sitten onkin aika suunnistaa kauppaan hankkimaan uutta. Vielä muutamia pitkään silloinkaan musta ja harmaa olivat huomattavan hallitsevia sävyjä katukuvassa, vaan onneksi viimeisen aikoina myös me ihmiset ollaan uskaltaneet alkaa pukeutua värikkäämmin.

Tuulenpitävät materiaalit, lämmin vuori ja päätä suojaava huppu tykkäävät sinut lämpimänä jopa säässä kuten säässä. takit.fi:llä saat löytää oman tyylisi talven kylmyyteen, mutta meillä onkin muhkea valikoima talvitakkeja, kuten villakangastakki-, toppatakki-, ja parkatakkivalikoima. Mutta vaan mennääs nykyään noihin tän 12kk takkiostoksiin joten tämän 12kk talvitakkeihin…

Talvitakki

Lisäksi untuva onkin merkittävästi ekologisempi valinta kuin keinokuidut. Kolme vuotta silloinkaan hommasin punaisen villakangastakin, mikä on mukava vielä, vain… Ja roikkuuhan vinttikomerossani nykyään petroolinsininen vintagetekoturkki, jonka onkin hemmetin kuuma ja haisee oudosti öljyltä sekä hirmupakkasilla hyväksi huomattu, miesten untsikka.

Kenen maahantuojan talvitakki se onkaan?

– Tällä tulotasolla kysellään ensin tuttavilta oisko vanhanksi mennyttä takkia, mikä joutaisi kiertoon.