Category Archives: Talvitakki

Talvitakki

Villakangastakit sopivat parhaiten vähemmän vaativiin olosuhteisiin. Villakangastakistani olen hyvinkin paljon tykännyt ja tämä onkin ollu runsaassa käytännössä tästä alkaen jahka se hommasin. Suomen ilmasto normisti määrittelee tiukasti tän, mitä kulloinkin kannattaa ylleen pukea.

Käytän aina parka-tyylisiä talvitakkeja, koska asun keskustassa sekä kävelen useimmat matkat eri paikkoihin. Jos se prosessi etenee, lupaan raportoida siitä jatkossa! Kuvituksena monenlaisia takkimalleja sekä hauskoja yksityiskohtia. : http://www.takit.fi/talvitakki : . Tilasin takit.fi:stä talvitakin ja tänään tämä sitten hyppytunnin aikaa tuli kotiovelle postimiehen käsissä. Se käsitettiin olevan tummansininen duffeli, jota käytin jälleen seuraavat viisi vuotta, kunnes tympäännyin koko reuhkaan pysyvästi. Tää on myöskin minun ainut musta talvitakki joka sinänsä on aika outoa.

Talvitakki www.takit.fi/talvitakki/ korostaa tytöt, hankala monipuolisuuden mahtavuus

Pian olisivat aika ajatella talvitakin hankintaa. Ruma, vain lämmin ja kiva kuten makuupussi. A-linjainen ruutukuosinen päällystakki on pirteä valinta ainaisen mustan syys- ja talvitakin sijasta. Eikä se kai oikeesti ees oo kovin lämmin.

Aijjoo, taisin vetää yläasteen- sekä lukion hyvinkin pitkälti yhdellä samalla mustalla toppatakilla… -30 °C : Suomalaiset alkavat kuivata pyykkiä sisällä-40 °C : Suomen armeijan talviharjoitus perutaan liian lämpimän sään takia. Sitä on tässä siis jo varsinkin viimeiset muutama vuotta metsästetty juuri nykyisin ajankohtaisen mallin mukaisia villakangastakkeja, vaan tähän saakka he ovatkin ainakin Suomen putiikkien valikoimissa melkeinpä loistaneet poissaolollaan…Joten miten voikin olla, oi MIKSI nimenomaan NYT se täydellisten talvipalttoiden esiinmarssi, kun pakottavaa tarvetta uusille takkihankinnoille ei ees tulevalle talvelle välttämättä olisivat.

Talvitakki

se on punainen. Tällöin takista voi nimenomaan sellaisen kuten haluaa ja tämä tehdäänn istumaan juuri omalle vartalolle. Lukion jälkeen siirryin aikuisten maailmaan sekä tilasin ensimmäisen villakangastakin.

Talvitakkeja

Olisi myös kätsyä, jospa takit ois vaikkapa mustia, vain jostain syystä mulla ei oo ollut mustaa talvitakkia silloin lukiovuosien. Noh sikäli nyt puolessa välissä talvea vielä pääsen esittelemään talvitakkini, mutta parempi tämä myöhään kuten ei milloinkaan. Tutustu valikoimaan ja löydä toinen toistaan tyylikkäämpi, toimivampia sekä lämpimämpiä talvitakkeja, mitkä tykkäävät sinut lämpimänä sekä kauniina Suomen pitkän sekä pimeän vuoden yli.

Talvitakki www.takit.fi/talvitakki netissä

Talven pakkaset taittuvat merkittävästi helpommin, jahka ylläsi onkin lämmin ja laadukas naisten talvitakki. Joo halvalla sain sekä se on hieman nafti… Syksyn sekä talven takkimuoti onkin persoonallista sekä monikäyttöisiä, teidän tulee vaan löytää itsensä tyylisi sopivin.

Talvitakki

Ostosreissua varten onkin parasta miettiä pari seikkaa valmiiksi, että aidon takin löytäminen olisi helpompaa. Viisastuin viimevuodesta senverran, että menin hankkimaan itselleni talvitakin näinkin hyvissä ajoin. Ajattelin kuitenkin uhrata sen verran rahaa uuteen talvitakkiin, joka tosiaankin on tarpeen. Ainoa huono juttu onkin sillä niin että sillä alkaa olemaan aika paljon ikää ja tämä näkyy jo hieman päälle. Tällöin takista voi nimenomaan sellaisen kuten haluaa ja se tehdäänn istumaan juuri omalle vartalolle.

Talvitakit : takit.fi/talvitakki : netistä

Lämpö, käytännöllisyys sekä tyyli on saatu yhdistettyä kauniiksi naisten talvitakeiksi. Suomen ilmasto määrittelee usein sen, mitä milloinkin kandee pukea päälleen. -30 °C : Suomalaiset alkavat kuivata pyykkiä sisällä-40 °C : Suomen armeijan talviharjoitus perutaan liian lämpimän sään tähden. Joko kaivat vanhan takkisi kesäsäilöstä taikka silloin on aika suunnistaa kauppaan hankkimaan uutta.

Suomen armeijan talviharjoitus rupee. Syyssateet on jo tulleet ja talvikin onkin pian jo ovella. Takit ovat kiinnostava aihealue sekä tykkään suunnitella takkeja, vain itse en ole takki-ihminen. Lisäksi untuva on paljon ekologisempi valinta kuin keinokuidut. .

Talven pakkaset taittuvat huomattavasti helpommin, jahka ylläsi onkin superlämmin ja korkealaatuinen naisten talvitakki. Mikäs tän mukavampaa, koska täällä tykätään takeista – periaatteessa. Suomen syksy on niin nopea, niin että kevyellä talvitakilla selviää hyvin koko kauden.

Sopisko tämä talvitakki mulle?

Toppatakki on monikäyttöinen ja vaativiinkin olosuhteisiin tottuneen valinta. Paljon ulkoilua harrastava arvostaa tätä, jotta tekniset materiaalit kestävät tuulta sekä kosteutta, täytteet lämmittävät sekä takin voi pestä.