Category Archives: Tupakoinnin lopettaminen

Tupakoinnin lopetus

Tätä lupaa ei oo oikeastaan kenellekään kotimaassa myönnetty. Lisäksi nuuskan käyttö hidastaa palautumista urheilusuorituksen päästä. Tupakointi tuottaa fyysisen riippuvuuden myös myöskin psyykkistä sekä sosiaalista riippuvuutta. Kuuntele ja kirjoita noita paperille, jolloin saat lauseisiin etäisyyttä. Syystä riippumatta useat ovatkin sähkötupakan vaikutuksesta onnistuneet lopettamaan perinteisen tupakoinnin.

Totuteltuasi aikasi sitä saat siirtyä vaikkapa 6mg vahvuiseen nesteeseen ja loppujenlopuksi nesteeseen mikä ei pidä sisällään nikotiinia ollenkaan. Tupakoitsijalle tulisi aina tehdä terveystarkastuksen yhteydessä uloshengitysvolyymin spirometriatutkimus. Lopettaminen raskauden loppuvaiheessakaan ei oo myöhäistä. Liiku huomattavasti. Urheilijat eivät voi riskeerata uraansa tupakoimalla.

Nikotiinikorvaushoitona voidaan käyttää purukumeja, laastareita, inhalaattoreita sekä kielenalus- tai imeskelytabletteja. Vaikka et ois onnistunut lopettamaan tupakointia aiemmilla yrityksilläsi, sinun ei sittenkään kannata luovuttaa. Tupakasta pystyy kuluttua eroon myös hieman pehmeämmillä keinoilla ja sen takia sähkötupakka pystyy olla mainio apu. Ehkä fyysiset riippuvuusoireet, kuin hermostuneisuus, huono olo ja tupakanhimo kävivät liian voimakkaaksi? Sorruitko menemään tuttuun tapaan kaveriporukan jatkoksi? Tuntuiko elämä sikäli stressaavalta ettet jaksanut enää yrittää? Nikotiiniriippuvuus on sairaus.

Lääkärisi pystyy kertoa tarkemmin eri hoitovaihtoehdoista, minkä avustuksella tupakoinnin lopettamisen onnistumisen todennäköisyys moninkertaistuu. Mikäli siis haluat saada lisää irti herkullisista aterioista, lopeta tupakointi. Kesäkuun olin täsyin polttamatta, ei ollu ongelmia, missään vaiheessa ei tehnyt mieli röökata.

Tupakan monenlaiset vaikutukset toimivat toisiaan vahvistavasti. Lihakset eivät saa tarpeeksi happea, sekä sen tähden he väsyvät helposti. Koska bupropionin vaikutus käy vähitellen esiin, lääkkeenoton saattaa alottaa jo aikaisemmin tupakoinnin lopettamista. Kaikki, jota tarvitset aloittaaksesi, on aloituspakkaus sekä saat todeta tämän sensaation todeksi aivan omakohtaisesti! Elektroniseen tupakkaan vaihtamiseen sisältyy useita hyötyjä.

Tällä ajattelutavan muutoksella on käytännöllisiä seurauksia. Tupakointi ei vaikuta kuntoon vain pitkällä aikavälillä, ainoastaan aikaansaa välittömiäkin haittoja, jotka toteavat huonosta yleiskunnosta.