Sähkötupakka pelot

Näinpä vähänkään vuotavaa nestepatruunaa ei täytyisi tupakkaan asentaa vain vaihtaa suosiolla nykyaikainen. Varsinkin alkuun tottumattoman pystyy olla hidas katsoa eroja tuotteiden joskus. Parhaiten tapaisia sekä tupakkamaista kurkkutunnetta tuottavat manuaalikäyttöiset Joye 510 sekä eGo.

Sähkötupakkaa ei sytytetä tulella, joten se ei tämän lisäksi savua. Nikotiinipitoisia nesteitä saa silti ostaa ETA-alueelta ja maahantuoda Suomeen omaa käyttöä varten. Sähkötupakan eräs suurimmista eduista tupakoinnin lopettamisen apukeinona onkin tämä, niin että saat jatkaa mukavaa tupakanpolttoa muistuttavaa tapaa vailla röökin haittavaikutuksia. Pääkaupunkiseudun ravintoloitsijat on hieman hämmentyneitä lisääntyneen sähkötupakoinnin takia.

Jos noin tulee sähkötupakan hinta etenkin kolminkertaistuu. hapenotto kykyyn, ja haju- ja makuaistiin. Hyvänä puolena voidaan pitää että varaosia on ongelmitta saatavilla useilta myyjiltä suosituimpiin malleihin sekä he ovat keskenänsä yhteensopivia.

Sähkotupakka toimii

Katsotaan tässä nykyään kuitenkin vähän käytön perusteita. sähkötupakkatuotteita markkinoivat tahot esittävät, että sähkötupakka on tehokas apuväline tupakoinnin lopettamiseen. Ongelma toisissa tuotteissa lienee se, että käyttäminen ei muistuta lainkaan röökin polttoa. Sinä varmaan syöt, juot taikka etenkin hierot tätä suuhusi sekä naamaasi joka päivä. Jälleen hallinto-oikeus hylkäsi tän vaatimuksen sekä korkein hallinto-oikeus vahvisti päätöksen: nikotiinia sisältävät liuokset eivät oo lääkkeitä.

Tutustumisen arvoisia ovat myös kotelomallinen Joye Stick ja kartomisaattorin täten yhdistetyn atomisaattorin ja nestesäiliö ensimmäisenä esitellyt KR808D-1. Yleisesti ottaen pienikokoisissa aloittelijoille suunnatuissa laitteissa akunkesto on paljon pienempi kuten suurikokoisissa vähemmän tupakkaa muistuttavissa malleissa.

Honkanen muistuttaa, niin että tupakkalaki pätee sähkötupakoihin ainoastaan mainontakiellosta. Jos se ei auta, kosteuta lämmityselementti. Esimerkiksi julkisissa liikennevälineissä tän käyttäminen on kielletty, junassa onkin käytettävä tupakointivaunua ja lentokoneissa tätä ei voi käyttää muutamia lentoyhtiöitä lukuunottamatta.

Sähkötupakka koostuvat enimmäkseen kolmesta eri osasta. Yhtymäkohtia tupakkayhtiöihin.