Sähkötupakka vaaraksi keuhkoille

Glyseroli (E 422) käytetään normaalisti elintarvikkeiden lisäaineena, sakeuttamisaineena ja kosteudensäilyttäjänä. Paljonko sinä maksat tupakanpoltosta? Nikotiinin toimittamisen myös sähkötupakka tarjoaa myös tupakoimisen toiset ”hyvät” puolet kuten savun (höyryn), sosiaaliset tilanteet, tekemistä käsille jne.

Tapa ei oo ehkä se tehokkain, mutta on varmasti avuksi ja etenkin parempi kuten ei mitään. Sähkötupakan keskimmäinen prosenttimäärä on nimeltänsä atomisoija elikkä kansan kielellä höyrystin. Jos käytät sähkötupakkaa tupakointikiellolla varustetussa tilassa, suurin prosenttimäärä varmasti kuvittelee sinun tupakoivan.

Sähkotupakka auttaa

( http://www.nicopoint.com/)
Sähkötupakan terveysvaikutuksista ei ole vieläkään tehty kattavia tutkimuksia, vain sähkötupakan höyrystettävän liuoksen pohja-aineita käytetään myös leivonnaisissa sekä muissa elintarvikkeissa, sekä ihonhoitotuotteissa. Internetissä laitetta esitellään ja kaupataan monilla sivustoilla. Ja kyllä varmasti useat tupakoitsijat ovat kaivaneet kokeilla vaihtoehtoa, minkä onkin paljon edullisempi sekä terveellisempi. Sähkötupakassa nicopoint.com aromi voikin olla hieman pehmeämpi ja miedompi kuin normaalissa tupakassa.

Mikäli ne on vaarattomampia, niiden myynti täytyisi ilman muuta sallia. Sen johdosta emme kauheasti suosita, että sähkötupakat tulisivat viihdekäyttäjien suosisoon, Heloma hyväksyy. Sähkötupakan yksi suurimmista eduista tupakoinnin lopettamisen apuna on tämä, niin että voit jatkaa mukavaa tupakanpolttoa muistuttavaa tapaa vailla tupakan haittavaikutuksia. Glyserolin taikka porpuleeniglykolin rooli on tehdä vesihöyrystä paksumpaa sekä savumaisempaa.

Tosin virheellisistä viranomaisilmoituksista voi seurata ravintolalle ongelmia. Ainut negatiivinen asia on sähkötupakassa niin että sitä ei ainakaan nykyään kaupata suomessa. Joissakin sähkötupakoissa onkin lisää osia, mutta kasaaminen on kuitenkin iisiä. 16. Yhdistyneiden kuningaskuntien hallituksen neuvoa-antava yksikkö suositteli sähkötupakkaa vanhanaikaisen lopeta vai kuole lähestymistavan tilalle.

Korvaako sähkötupakka perinteisen kessun?

Sähkötupakan akun päässä onkin myös pieni LED-valo joka syttyy aina syöpäkäärylettä imiessä. Suomessa ei toistaiseksi lupia sähkötupakan nikotiininesteille oo saatu. sähkötupakkatuotteita markkinoivat tahot esittävät, jotta sähkötupakka on tehokas apuväline tupakoinnin lopettamiseen. Tämän johdosta on ihan hyvä olla varsinkin kaksi akkua, jotta saat kytkeä toteen ladatun akun käyttämiseen jahka toinen patteri tyhjenee.

Suurin ero savukkeiden sekä sähkötupakan välillä on aromi, jonka vaatii hieman totuttelua, sähkötupakka kun ei maistu pahalle vain hyvälle, kuitenkin mansikalle, Jos olet 18 vuotta täyttänyt etkä oo raskaana ja tahdot lopettaa tupakoinnin, aivan varmasti sähkötupakka.