Talvitakki

Villakangastakit sopivat parhaiten vähemmän vaativiin olosuhteisiin. Villakangastakistani olen hyvinkin paljon tykännyt ja tämä onkin ollu runsaassa käytännössä tästä alkaen jahka se hommasin. Suomen ilmasto normisti määrittelee tiukasti tän, mitä kulloinkin kannattaa ylleen pukea.

Käytän aina parka-tyylisiä talvitakkeja, koska asun keskustassa sekä kävelen useimmat matkat eri paikkoihin. Jos se prosessi etenee, lupaan raportoida siitä jatkossa! Kuvituksena monenlaisia takkimalleja sekä hauskoja yksityiskohtia. : http://www.takit.fi/talvitakki : . Tilasin takit.fi:stä talvitakin ja tänään tämä sitten hyppytunnin aikaa tuli kotiovelle postimiehen käsissä. Se käsitettiin olevan tummansininen duffeli, jota käytin jälleen seuraavat viisi vuotta, kunnes tympäännyin koko reuhkaan pysyvästi. Tää on myöskin minun ainut musta talvitakki joka sinänsä on aika outoa.

Talvitakki www.takit.fi/talvitakki/ korostaa tytöt, hankala monipuolisuuden mahtavuus

Pian olisivat aika ajatella talvitakin hankintaa. Ruma, vain lämmin ja kiva kuten makuupussi. A-linjainen ruutukuosinen päällystakki on pirteä valinta ainaisen mustan syys- ja talvitakin sijasta. Eikä se kai oikeesti ees oo kovin lämmin.

Aijjoo, taisin vetää yläasteen- sekä lukion hyvinkin pitkälti yhdellä samalla mustalla toppatakilla… -30 °C : Suomalaiset alkavat kuivata pyykkiä sisällä-40 °C : Suomen armeijan talviharjoitus perutaan liian lämpimän sään takia. Sitä on tässä siis jo varsinkin viimeiset muutama vuotta metsästetty juuri nykyisin ajankohtaisen mallin mukaisia villakangastakkeja, vaan tähän saakka he ovatkin ainakin Suomen putiikkien valikoimissa melkeinpä loistaneet poissaolollaan…Joten miten voikin olla, oi MIKSI nimenomaan NYT se täydellisten talvipalttoiden esiinmarssi, kun pakottavaa tarvetta uusille takkihankinnoille ei ees tulevalle talvelle välttämättä olisivat.

Talvitakki

se on punainen. Tällöin takista voi nimenomaan sellaisen kuten haluaa ja tämä tehdäänn istumaan juuri omalle vartalolle. Lukion jälkeen siirryin aikuisten maailmaan sekä tilasin ensimmäisen villakangastakin.